MissingFortunes Logo
Forums of Fortune : Forums of Fortune - nike air max 1 ultra essential 2.0 sort

   Forums of Fortune
   United Kingdom
   Unclaimed & Missing Art
(Moderator: MissingFortunes)
   nike air max 1 ultra essential 2.0 sort
« Previous topic | Next topic »
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print
   Author  Topic: nike air max 1 ultra essential 2.0 sort  (Read 56 times)
grenn233
Newbie
*I love YaBB 1G - SP1!

   
Email

Posts: 4
nike air max 1 ultra essential 2.0 sort
« on: Oct 8th, 2017, 9:01am »
Quote Quote Modify Modify

Ved at holde æresdifferensen som den første Nike-model med en synlig Air-Sole-enhed blev den legendariske nike air max 1 ultra essential hvid oprindeligt udgivet i 1987. Og næsten 30 år efter den første debut er den stadig så populær som nogensinde. Plus, Nike fortsætter med at oprette nye moderne versioner af denne klassiker, som den nyligt udgivne Nike Air Max 1 Ultra Essential. Denne ultra-lette version er konstrueret med en sømløs, ikke syet øvre for øget åndbarhed. De har også en omarbejdet mellemsål med udskæringer for at reducere vægten og give bedre fleksibilitet.
 
Nike Sportswear debuterer deres nyeste nike air max 1 ultra essential mænd  farveway fremhævet af Gym Red for September. Udstyret i en ren Platinum, Gym Rød, sort og hvid farveskema. Denne Nike Air Max 1 har en Hyperfuse konstrueret øvre med Gym Red overlays, sort detaljer og sidder oven på en hvid mellemsål.
 
Frisk til efteråret er disse to gengivelser af nike air max 1 ultra essential pure platinum . Den første følger med fra Nike's seneste angreb af Air Max udgivelser med Ultra Essential i Nike's underskrift "Gym Red". Den stort set alle røde sneakers har en øvre mesh sammen med læder. For den sidste af Air Max 1 udgivelser kommer "Mid Sneakerboot." Sneakerboot, med toner perfekt til efterårsperioden, har en buttery suede øvre, mens 3M detaljer hele tiden fuldender sneaker.
 
Tre klassiske farveveje af Nike's nye nike air max 1 ultra essential 2.0 sort ankommer til Kith. Disse modeller har en mesh vamp med tapede overlays og en letvægts cored-out mellemsål enhed. Silhuetten tilbydes i OG Varsity Rød og Blå farvelægninger samt en simpel hvid / antracit udgivelse.
 
http://www.shoesmarkdk.com/
« Last Edit: Oct 8th, 2017, 9:03am by grenn233 » Logged
Pages: 1  Reply Reply Notify of replies Notify of replies Send Topic Send Topic Print Print

« Previous topic | Next topic »

Feb 20th, 2018, 4:59pm

Forums of Fortune » Powered by YaBB 1 Gold - SP1!
YaBB © 2000-2001,
Xnull. All Rights Reserved.